Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd.,
Contacteer ons

Contact Persoon : nora

Telefoonnummer : 86-13088028686

WhatsApp : +8613088028686

Free call
Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd.,

De Wetenschap & de Technologieco. van Chengduguibao, Ltd,

Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd.,
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: GUIBAO Aantal werknemers: 500~600
Jaarlijkse omzet: 120million-150million Opgericht Jaar:
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Van de Chengdugb Wetenschap en Technologie Co., Ltd werd opgericht in 1998, gespecialiseerd in R&D en de vervaardiging van RTV-siliconedichtingsproduct, HTV-siliconepakking, de agent van de silaankoppeling en de specialiteitmateriaal van de dichtingsproductproductie. GB werd vermeld op de GEMuitwisseling van China in 2009. 

 

China Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Bedrijfsprofiel 0                                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Wij hebben 8 dochterondernemingen en 4 takken.

China Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Bedrijfsprofiel 1

GB-de siliconeproducten worden ontworpen voor de volgende toepassingen:

China Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Bedrijfsprofiel 2

specialiteitmateriaal en EPS-de diensten worden verleend voor de vervaardiging van diverse soorten dichtingsproducten en kleefstoffen, die zijn erkend en door vele multinationale ondernemingen met inbegrip van Dow Corning (U.S.A), Henkel, Wacker (Duitsland), Sika (Zwitserland), Rhodia (Frankrijk) en enz. goedgekeurd.

GB volgt dicht ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, IATF16949-systemen en ging de certificatie van UL, TUV en andere belangrijke internationale certificatie over.

GB is een technologie gebaseerde hi-tech onderneming.

Het Technische Centrum van GB wordt geaccrediteerd als Nationaal Ondernemings Technisch Centrum door de overheid van China wegens zijn belangrijke positie in technische innovatiecapaciteit, uitstekend R&D-mechanisme en ontwikkelingspotentieel evenals zijn bijdrage tot deze industrie. GB is het enige bedrijf bereikte dit in het siliconedichtingsproduct van China. GB-het testen het laboratorium wordt geaccrediteerd door de Nationale de Erkenningsdiensten van China voor Conformiteitsbeoordeling (CNAS), die wederzijdse erkende het testen laboratoria in rond 108 landen heeft.

GB heeft 3 zetels op Nationaal georganiseerde de Normalisatiecomité van China, en nam aan de totstandbrenging van meer dan 90 internationale, nationale en de industrienormen deel, verkregen 121 uitvindingsoctrooien en gebruiksmodeloctrooien.

Op dit moment bouwde GB reeds uitstekend netwerk op de markt van China en reeds prestigieus merk op dat door het Beleid van de Staat voor de Industrie en Handel van China wordt geaccrediteerd, en begon verkoop in sommige landen zoals Maleisië, Korea, Turkije, Iran, Saudi-Arabië, India, Singapore, Indonesië, GB-moet de visie „een prestigieus globaal siliconemerk“ zijn.

China Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Bedrijfsprofiel 3

Geschiedenis

China Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Bedrijfsprofiel 0

Dienst

One-Stop Oplossing

Dank u voor het kiezen van het Guibao-Siliconedichtingsproduct. Onze beheersfilosofie moet verantwoordelijk voor klanten zijn, en de One-Stop Dienst van Guibao zal u absoluut van de efficiënte en betrouwbare technische ondersteuning en producttoepassingswaarborg voor uw projecten voorzien

 

Technische propersal

 

1.Schemes vergelijking

China Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Bedrijfsprofiel 0

 

 

2. Drukoverzicht

China Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Bedrijfsprofiel 1

 

3. Bedragberekening

China Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Bedrijfsprofiel 2

 

4. Adhesietest

China Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Bedrijfsprofiel 3

 

5.Compatibility test

China Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Bedrijfsprofiel 4

 

6. Niet-bevlekt Test

China Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Bedrijfsprofiel 5

 1. Regelingenvergelijking: adviseer de meest geschikte producten volgens de type en ontwerpvereisten van de gordijngevelprojecten.
 2. Drukoverzicht: sta klanten bij om de grootte en type van dichtingsproduct van de silicone het structurele verglazing, de grootte en het gezamenlijke ontwerp van het weatherproofing dichtingsproduct te bevestigen.
 3. Bedragberekening: schat de hoeveelheid siliconedichtingsproduct (dichtingsproduct van de silicone het structurele verglazing, weatherproofing dichtingsproduct en isolerend glasdichtingsproduct) volgens de relevante die informatie door de klanten wordt verstrekt.
 4. Adhesietest: bepaal het juiste schoonmakende oplosmiddel door de adhesietest, controleer of de inleiding nodig is, en bepaal definitief de zelfklevende capaciteit van het siliconedichtingsproduct met substraten.
 5. Verenigbaarheidstest: bepaal of het bijkomende materiaal verkleuring van dichtingsproduct of niet zou veroorzaken en of het de adhesie aan de substraten of niet zou beïnvloeden. Om het juiste bijkomende materiaal te kiezen dat goede verenigbaarheid met de substraten zou hebben.
 6. Niet-bevlekt Test: verkies het dichtingsproduct dat niet het steenmateriaal zal verontreinigen, daar ervoor zorgen is goede geschiktheid tussen het dichtingsproduct en de steentoepassingen.

De Begeleiding van de baanplaats

1. Technische communicatie: communicatie met klanten over plaats, met inbegrip van de toepassing van de verwante producten, de analyse van gemeenschappelijke problemen en hoe te om dergelijke problemen in de toepassing, de methodes en de aanbevelingen inzake het gebruik van de producten, de standaardaanvraagprocedure te vermijden enz. die opleiden.

2. Deglazing: Neem de verwante inspecties van het bouwproces, adhesietest en het deglazing bij de plaats. Controleer of het dichtingsproduct behoorlijk wordt gebruikt om aan de ontwerpvereisten te voldoen, of er ongepaste aanvraagprocedure is, enz.

3. Verifieer regelmatig de hoeveelheid van het project en coördineer de leveringsvooruitgang om ervoor te zorgen dat het Guibao-dichtingsproduct niet door de valse en inferieure producten heeft worden vervangen.

 

De naverkoopdienst

1. Voorzie de klant van een wettelijke kwaliteitswaarborg.

2. Betaal een regelmatig terugkeerbezoek aan klanten binnen de garantieperiode.

3. Volg de kwaliteit van producten die onder toepassing zijn.

4. Kwestie het testen rapporten.

 

Ons Team

Totaal Personeel: Meer dan 700 

R&D-personen:  28% van totaal personeel

 

 

China Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Bedrijfsprofiel 0

China Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Bedrijfsprofiel 1

 • Jerry

  Jerry
 • steeg

  steeg
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in