Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd.,
Contacteer ons

Contact Persoon : nora

Telefoonnummer : 86-13088028686

WhatsApp : +8613088028686

Free call
lopende band

Guibao heeft 2 productiebasissen. Het totale productievermogen is 80.000 ton/jaar.

 

In 2006, investeerde Guibao 17 miljoen USD om productiebasis I met een gebied van 47.000 vierkante meters en jaarlijks productievermogen van 30.000 ton per jaar te bouwen.

 

Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., fabriek productielijn 0

                        Productiebasis I met productievermogen van 30.000 ton/jaar

 

Guibao investeerde rond 110 miljoen USD in de bouw van de tweede basis met een gebied van meer dan 200.000 vierkante meters en jaarlijks vermogen van 50.000 ton van siliconematerialen en zijn het steunen prohects.  

 

Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., fabriek productielijn 1

                        Productiebasis II met een productievermogen van 50.000 ton/jaar

 

Gebaseerd op het onderzoek, de ontwikkeling, ontwerp en productie leidden de voordelen van speciaal materiaal om tot dichtingsproduct, in het Bedrijf van 2009, van Guibao en ItalianTurello-te maken gezamenlijk tot de eerste verticale productielijn van de wereld voor siliconedichtingsproduct met een investering van 10 miljoen USD.

 

Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., fabriek productielijn 2Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., fabriek productielijn 3 Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., fabriek productielijn 4Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., fabriek productielijn 5Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., fabriek productielijn 6

 

Guibao ontwikkelde het meest geavanceerde geïntegreerde intelligente centrale controlesysteem, realiseerde dus het automatische beheer van formulering en de monitor van het gehele productieproces, en verminderde effectief de negatieve gevolgen voor productkwaliteit toe te schrijven aan menselijke fout of materiaalmislukking, en bereikte betrouwbaarste waarborg van consistancy van de productkwaliteit.

 

Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., fabriek productielijn 7

 

OEM / ODM
R & D

Guibao is een technologie gebaseerde hi-tech onderneming. 

 

Wordt het Guibao Technische Centrum geaccrediteerd als Nationaal Ondernemings Technisch Centrum door de overheid van China wegens zijn belangrijke positie in het technisch uitstekend R&D mechanisme van de innovatiecapaciteit en ontwikkelingspotentieel evenals zijn bijdrage tot deze industrie. 

 

Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., fabriek productielijn 0

 

Guibao heeft 3 zetels op de normalisatiecomité van China deelnam aan het vastleggen van meer dan 92 internationale, nationale en de industrienormen. GB heeft meer dan 120 octrooien verkregen. Nu heeft het technische centrum een team van rond 200 technici wat over 28% van totaal personeel nemen. Elk jaar GB investeert meer dan 4,5% (5 miljoen USD) van omzet in R&D voor hardware en het personeel, wil onophoudelijk vooruit in technologieaanroeping blijven.

 

Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., fabriek productielijn 1

Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., fabriek productielijn 2

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in