Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd.,

Structureel Siliconedichtingsproduct voor Secundaire Verbinding van het Gordijngevel de Isolerende Glas

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: GUIBAO
Certificering: ISO,EN1279
Modelnummer: 886
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 kits
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: deel A in 200L-trommels (netto 190L), deel B in 20L-emmers (netto 19L)
Levertijd: 4 werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 100 werkdagen van kits/4
  • Gedetailleerde informatie
  • Productomschrijving

Gedetailleerde informatie

Functies: Snel behandelingstarief in twee delen, neutraal Kleuren: zwarte na zich het mengen
Houdbaarheidsperiode: 12 Maanden testrapport: En1279
inpakken: Deel A de basis in 200L-trommels (netto 190L), deel B is beschikbaar in 20L-emmers (netto 19L). Toepassing: IG eenheden, Secundaire verbinding, het Structurele boing
Hoog licht:

Het Dichtingsproduct van het steensilicone

,

Transparant Siliconedichtingsproduct

Productomschrijving

Silicone Structureel Dichtingsproduct voor Secundaire verbinding van het Gordijngevel de Isolerende Glas

 

Siliconedichtingsproduct in twee delen geschikt voor de secundaire verbinding in structurele isolerende glaseenheden

 

Het verslag van de kwaliteitsinformatie

 

Het bedrijf zal de technische informatie en kwaliteitsverslagen van de producten van contractoverzicht invullen en bewaren, contract ondertekenend, ontwerp, verwerving, productie, inspectie en de dienst, enz. om de kwaliteitsstatus van de producten en de consistentievereisten van de producten te vinden. Zoals contract vormt het overzicht zich, contracten (technische overeenkomsten), procesdocumenten, inspectieverslagen, niet-overeenkomende product behandeling,

Fabrieksinspectierapport, enz.

 

Volgens G/CX-08 „de Procedures van de Documentcontrole“, zonodig in dient G/CX-09 „Verslagcontroleprogramma“ aan effectief controledocumenten en materialen, en spaart.

 

Controle van niet-overeenkomend product

 

De controle van niet-overeenkomende producten zal overeenkomstig de vereisten van document G/CX-25 „Controleprocedures voor niet-overeenkomende producten“ worden uitgevoerd. Wanneer de niet-overeenkomende producten worden geproduceerd, zullen de niet-overeenkomende producten afzonderlijk opgeslagen worden en opgeslagen vermijden mengend.

 

De behandelingsmethodes voor niet-overeenkomende producten zijn herwerking, terugkeer aan de tank, concessiegoedkeuring, gedegradeerd gebruik, en schroot. Het niet-overeenkomende product zou behoorlijk moeten worden geregistreerd en de verwerkingsverslagen zouden moeten worden bijgehouden.

 

Voor partijnonconformities of herhaalde nonconformities, zal de technische afdeling de bevoegde diensten organiseren om oorzakenanalyse uit te voeren, corrigerende maatregelen te nemen aangewezen aan de graad van invloed van nonconformiteit, het correctieve actierapport in te vullen en het uit te voeren volgens G CX-30 de Procedures van de „Correctieve Actiecontrole“.

 

Interne kwaliteitscontrole

 

om de naleving van de verrichting van het beheersysteem te verifiëren, beoordeel de implementatie van het beheersysteem, vorm een basis voor voortdurende verbetering van de prestaties van het beheersysteem, bevorder de efficiënte implementatie van het kwaliteitsbeheersysteem, en verbeter de kwaliteit van producten en de diensten. De vereisten zijn op G/CX-28 het „Controlecontroleprogramma“ worden gebaseerd dat.

 

De belangrijkste processen, de consistentiecontrole, en de klantenklachten in het productieproces zijn inbegrepen in het interne controleplan, en de geldigheid van documenten zoals technische gegevens, productiematerialen, procesmaterialen, verslagen, en de verwerkingsresultaten van elke afdeling wordt gecontroleerd.

 

De problemen door het controleteam tijdens de controle worden ontdekt vereisen het controle-object om binnen een tijdslimiet te rectificeren en de controle te registreren en te volgen die.

 

TYPISCHE EIGENSCHAPPEN

 

Deze waarden zijn niet voorgenomen voor gebruik in het voorbereiden van specificaties.

 

Testmethode Bezit Eenheid Norm Resultaat
GB/T 13477 (ISO 7390) Ineenstorting mm ≤3 0
GB/T 13477 (ISO 9048) Uitdrijvingstarief s ≤10 1.9
GB/T 13477 (ASTM D2377) Kopspijkervrije tijd h ≤3 1.3
GB/T 13477 (ISO 8339) Modulus bij 10%-uitbreiding MPa ≥0.15 0,22

GB/T 531 (ISO 7619)

 

53113477

Hardheid Kust A 30~60 43
GB/T 13477 Adhesie bij 25%-uitbreiding  

Nr

mislukking

Geen mislukking
GB/T 13477 (ISO 8339) Treksterkte bij

MPa

 

   
  23℃   ≥0.60 1.13
  90℃   ≥0.45 0,87
  -30℃   ≥0.45 1.58
  wateronderdompeling   ≥0.45 1.03
  water-uvblootstelling   ≥0.45 0,98
GB 16776 (ASTM C 792) Hitte het verouderen      
  gewichtsverlies % ≤6.00 3.4
  chalking   Nul Nul
  het barsten   Nul Nul

*GB: Chinese Nationale Norm

ASTM: De Amerikaanse Maatschappij voor het Testen en Materialen

ISO: Internationaal Normaliseringslichaam

 

VERPAKKING

 

GB 886 is beschikbaar in uitrusting: deel A de basis in 200L-trommels (netto 190L), deel B is beschikbaar in 20L-emmers (netto 19L).

 

SPECIFICATIES

 

GB 886 wordt ontworpen om de specificatie van Chinese nationale standaardgb24266-2009 te ontmoeten of te overschrijden.

 

OPSLAG EN HOUDBAARHEID

 

GB 886 zou in originele ongeopende containers moeten worden opgeslagen. Het heeft een houdbaarheid van maanden vanaf de fabricagedatum.

 

BEPERKINGEN

 

GB 886 zou niet moeten worden toegepast:

Voor structurele verglazing van glaseenheden op een metaalkader. GB 992 structureel silicone in twee delen en GB 999 worden één deel structureel silicone geadviseerd voor die toepassing.

Aan de materialen die de aftapoliën, plastificeermiddelen of oplosmiddelen, zoals doordrongen houten, op basis van olie waterdicht maakt.

Aan geladen vorst of vochtige oppervlakten.

Voor ononderbroken wateronderdompeling.

Wanneer oppervlaktetemperatuur onder 4℃ of over 50℃.

 

HOE TE TE GEBRUIKEN

 

Oppervlaktevoorbereiding

Maak alle verbindingen schoon die alle buitenlandse kwestie en verontreinigende stoffen zoals olie, vet, stof, water, vorst, oude dichtingsproducten, oppervlaktevuil verwijderen, of samenstellingen en beschermende deklagen verglazen.

 

Het mengen zich en het Uitdelen

Om de optimale prestaties van GB 886 te verkrijgen, adviseert men dat de basis en de genezende agent grondig het gebruiken van een silicone het uitdelen machine in twee delen mengden.

GB 886 zou bij een verhouding van 9:1~11:1basis aan genezende agent door volume in gewicht moeten worden gemengd, of 11:1~13:1basis aan genezende agent.

Partij de aanpassing van de basis van GB 886 aan genezende agent wordt niet vereist. V3o3or gebruik, adviseert men dat de genezende agent wordt bewogen om de homogeniteit van alle componenten te verzekeren.

Deel B van GB 886 zal de genezende agent met atmosferische vochtigheid reageren, daarom niet aan lucht voor lange periode van tijd zou moeten worden blootgesteld.

 

Instructie

De instructie wordt niet gewoonlijk vereist wanneer het gebruiken van GB 886.But het essentieel is dat de adhesie voorafgaand aan gebruik wordt getest om te beslissen of inleiding of niet te gebruiken.

 

Het maskeren en het Bewerken

De gebieden naast verbindingen kunnen worden gemaskeerd om een keurige dichtingsproductlijn te verzekeren. Sta masker geen band toe om schone oppervlakten te raken waarhet siliconedichtingsproduct moet aanhangen. Het bewerken zou in één ononderbroken slag na dichtingsproducttoepassing moeten worden voltooid. Het afplakband zou onmiddellijk na het bewerken moeten worden verwijderd.

 

Materiaal het Schoonmaken

Wanneer niet wordt gebruikt, adviseert men dat het het uitdelen materiaal of met de basiscomponent of de vloed met geschikt oplosmiddel wordt gezuiverd.

 

VEILIGHEIDSinformatie

 

GB 886 is een chemisch niet eetbaar product, geen inplanting in lichaam en zou kinderen moeten worden weg gehouden.

Het genezen siliconerubber kan zonder enig risico voor gezondheid worden behandeld.

Ongenezen indien te contacteren siliconedichtingsproduct om met ogen, spoeling grondig met water en naar medische behandeling te streven als de irritatie voortduurt.

Vermijd verlengde blootstelling van huid aan ongenezen siliconedichtingsproduct.

De goede ventilatie is noodzakelijk voor het werk en behandelingsplaatsen.

 

DE TECHNISCHE DIENSTEN

 

De volledige technische informatie en de literatuur, adhesie testen en verenigbaarheid testen zijn beschikbaar bij Guibao.

 

ONTKENNING

 

De hierin voorgestelde informatie wordt aangeboden in vertrouwen en nauwkeurig om verondersteld te zijn. Nochtans, omdat de voorwaarden en de methodes om onze producten te gebruiken voorbij onze controle zijn, zou deze informatie niet ter vervanging van de tests van de klant moeten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat onze producten veilig, efficiënt, en volledig bevredigend zijn voor specifieke toepassingen.

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn